Our Story

Historien bag

Scope er ikke bare endnu et entreprenørfirma. Drevet af kreative mindset og skyhøje forventninger, har vi altid stræbt efter at udfordre det ordinære.

Helt fra begyndelsen i 2018 til idag, har partnere Mathias Leander & Patrick Albrechtsen omhyggeligt overvejet hvert et skridt hen ad vejen. Deres kombinerede vision for brandet er fokuseret, direkte og alligevel anderledes. I sand entreprenør-stil, har de fundet succes såvel som stabilitet i at følge deres egen mavefornemmelse og har kombineret to modstridende parter i ét koncept: Design & Konstruktion.

Med baggrund i hhv. International Branding & Design og Ingeniør & tømrerbranchen, beviser Mathias & Patrick med hvert Scope projekt, at klassisk, nutidigt og bæredygtigt byggeri er muligt, uden et stort setup. I stedet er det deres relation og unikke formåen til at manifestere deres erfaringer og holdninger i deres designs, der dikterer den elegance og simpelthed som Scope er kendt for. Internt kalder de det “Poetisk minimalisme”

Som et Dansk brand, med et internationalt navn og leverandører lige fra Italien til Litauen, er den kontinentale atmosfære et gennemsyrende element, der berører hver en flade i organisationen. Helt fra den spæde start i Scope, har Mathias & Patrick bevidst sikret sig, at hvert aspekt og detalje medvirker til at skabe en helhed.

Som en familiejet virksomhed, med et lille team, er Scope fokuseret på, at bringe bæredygtigt byggeri og design ud i verden, som i det store og hele skaber et outcome og en rød tråd, der, med stor tydelighed er Scopes helt egen.

Velkommen til en verden af design & godt håndværk.

Velkommen til Scope.

Competencies

competencies

Byggestyring
Byggerådgivning
Design- & indretningsprospekt
Drift & vedligeholdelse
Gulve
Isolering
Kloakering
Konstruktionsberegning

Køkken & bad
Om- og tilbygning
Projektering
Tagrenovering
Tømrer- & snedkerarbejde
Vinduer & døre
Udbedring af forsikringsskader
Udbedring af råd & svampeskader